Lucht-lucht warmtepomp

luchtLuchtWarmtepomp

AIRCOHEATER ZONDER OF MET KOELING
Een lucht/lucht warmtepomp is een airconditioning systeem die ook warme lucht kan blazen. Indien u de koelfunctie wenst uit te schakelen omwille van subsidie-redenen, kunnen wij deze als Daikin Dealer uitschakelen en u hiervan een attest bezorgen. Wilt u daarentegen genieten van een koele slaapkamer tijdens een hete zomerdag, de aircoheaters van Daikin zijn de stilste op de markt.

VOORDELEN VAN EEN AIRCOHEATER
Een luchtverwarming staat garant voor een snelle opwarming. Ideaal dus voor kamer lage bezettingsgraad zoals bijvoorbeeld slaapkamer. Het design is anno 2013, modern en functioneel. Zo zal u met het Emura design (afbeelding hiernaast), uw muren vrijwaren van radiatoren. Met andere woorden u heeft meer plaats voor kasten. Elk toestel heeft zijn toegewijde elektronische en thermostatische regeling. Temperatuurregeling tot op 1°C nauwkeurig is de nieuwe norm.

ONDERHOUD
Net zoals elk technisch toestel, vraagt ook een lucht/lucht warmtepomp het nodige onderhoud. Bij Van Kerkhoven TS kunt terecht voor een gespecialiseerd onderhoud. Zo worden aircoheaters standaard altijd ontsmet en zullen onze techniekers uw systeem testen op lekdichtheid van koelmiddel. Wist u dat…sinds 2012 een onderhoudscontract verplicht is voor elke warmtepomp met een vermogen groter dan 12 kW?